Menukort

Brunch / morgenmad indtil 14.30​

​Den lette brunch • 175

Blåbærskyr m. granola − ost og rugbrød falafel m. avocadodip − skåret frugt røræg − hummus m. rugkiks − røget laks pommes rösti − solmoden avocado m. ristet sesam − amerikansk pandekage m. sirup og bær​

​Den tunge brunch • 175

Grillet chorizo − stegte cocktailpølser serranoskinke − skåret frugt − røræg sprød bacon − pommes rösti blåbærskyr m. granola − ost og rugbrød amerikansk pandekage m. sirup og bær

​Omelet med parma • 145

Parmaskinke − purløg − parmesan ost − brød − smør

​Yoghurt m. müsli • 85

Græsk yoghurt − müsli − frisk frugt

Croissant • 50

2 mini smørcroissanter − smør 

Røræg m. bacon • 130

Æg − bacon − sprød salat tomater − brød − smør

Rugbrød m. avocado • 88

Citron − karse

Avocado m. hytteost • 88

Hytteost − chili − saltede mandler

Brunch pandekager • 80/95

2 eller 3 pandekager - sirup

Burger

​Okseburger • 170

200g dansk oksekød − cheddarost − salat tomat − pickles − små ovnbagte kartofler m. pesto chilimayo − ketchup

​Kyllingeburger • 170

Stegt kylling − tomat −guacamole − pickles små ovnbagte kartofler m. pesto chilimayo − ketchup

​Steakburger • 180

Oksefilet − salat − pickles - cheddarost − tomat små ovnbagte kartofler m. pesto chilimayo - ketchup

add-ons

Ekstra oksefilet 40 • Ekstra kylling 40 • Ekstra bøf 40 • Ekstra bacon 15  • Ekstra cheddar 10 • Ekstra jalapeños 7

Dansk smørrebrød (til kl. 16.00)

 2 x smørrebrød • 160 pr. person 

​Hønen • 85

Hønsesalat − asparges − bacon − urter salat

Skaldyret • 85

Skaldyrssalat m. dild − mayo − citron salat − tomat

Avocadoen • 85

Avocado − hjemmelavet pesto − syltede løg

Vikingen • 85

Dansk roastbeef − pickles − peberrod rødbede − ristet løg

Ægget • 85

Æg − rejer − tomat − mayonnaise brøndkarse

Nachos​

​Nachos / Supreme / Thai Supreme • 145 / 150 / 160

Tortillachips − (kylling) − (thai beef) cheddarost − salsa − guacamole − creme fraiche jalapeños − oliven

Børnemenu​

​Okseburger el. kyllingeburger • 95

Oksekød el. kylling − agurk − tomat små ovnbagte kartofler − ketchup

​Pasta penne • 95

Pasta med flødesauce − frisk spinat tomat − parmesan

Dessert

​Chokoladekage − Gulerodskage Æble/karameltærte • 70

Serveres med creme fraiche el. flødeskum

​Crème brûlée • 75

Salater​

​Cæsarsalat m. kylling • 158

Kylling − hjertesalat − parmesan tomat − hjemmelavet cæsar dressing urter − croutoner + bacon 8

​Avocadosalat • 160

Avocado − hjemmelavet pesto tomat − perle mozzarella blandet salat − rødløg + kylling 20,

Grillede portobellosvampe • 165

Grillede portobellosvampe gratineret med mix af mandler, gedeost og parmesan hjemmelavet pesto

Reje/krebsehalesalat • 165

Skaldyrssalat m. rejer og krebsehaler avocado − citron − tomat salat − hjemmelavet pesto

Thai Beef salad • 168

Krydret dansk oksekød m. glasnudler ingefær − chili − bønnespirer − cashew agurk − gulerødder − koriander − mynte

Sandwiches

​Grillet portobello sandwich • 158

Gratinerede portobellosvampe − gedeost parmesan − salat − sandwichdressing hjemmelavet pesto − agurk − tomat

​Sandwich m. røget laks • 158

Røget laks − hytteost − rævesovs − salat tomat − agurk − sandwichdressing

​Reje/krebsehalesandwich • 160

Skaldyrssalat m. rejer og krebsehaler − salat avocado − mayo − citron − sandwichdressing tomat − agurk − hjemmelavet pesto

​Klassisk Clubsandwich • 158

Skaldyrssalat m. rejer og krebsehaler − salat avocado − mayo − citron − sandwichdressing tomat − agurk − hjemmelavet pesto

Club Deluxe m. avocado, mozzarella +20,-

Hovedretter​

​Oksefilet • 205

200g New Zealandsk oksefilet hvidløgsmarinerede asparges og grønne bønner − serveres med små ovnbagte kartofler m. pesto samt sauce bearnaise

​Ribeye • 245

Mør 300g New Zealandsk ribeye hvidløgsmarinerede asparges og grønne bønner − serveres med små ovnbagte kartofler m. pesto samt sauce bearnaise

​Pariserbøf • 175

200 g hakkebøf − sprødt brød peberrod − pickles − løg syltede rødbeder − æggeblomme

​Chili con carne • 175

Serveres med ris el. tortillachips − salsa creme fraiche − salat

Fisk

​Stegt laks i miso • 185

Laks med ris − cremet hummersauce kapers − hvidløgsmarinerede asparges og grønne bønner

​Marinerede tigerrejer • 155

Tigerrejer marineret i chili og koriander salat − tomat − hjemmelavet pesto

Pasta

​Pasta Pesto • 145

Pasta penne − cremet flødesauce hjemmelavet pesto − stegte svampe soltørret tomat − parmesan + kylling 20

​Pasta Laks • 165

Pasta penne − cremet tomatsauce røget laks − champignon − tomat​

​Pasta Penne • 145

Pasta penne − cremet flødesauce tomat − spinat − parmesan + kylling 20

Tapas (serveres efter 16.00)

​Tapastallerken • For 1 pers. 169 For 2 pers. 275

Røget laks m. krydret sennep parmaskinke − tigerrejer − kalkun chorizo − mozzarella − brieost hummus − oliven − oliventapenade artiskokpuré − artiskokhjerte hjemmelavet pesto

​Vegetartallerken • 155

Stegt aubergine hummus −artiskok − asparges oliventapenade − blandet salat avocoado − bagte tomater

Suppe

​Tomatsuppe • 155

Vælg mellem mild eller spicy

Tomater creme fraiche − purløg sprøde croutoner

Side orders & snacks

Små ovnbagte kartofler • 60

Saltede mandler • 50

Peanuts • 50

Oliven• 50

Kafé Kapers

Gunner Nu Hansens Plads 2, 2100 København Ø

CVR: 29180849

facebook-hvid  instagram-hvid

Åbningstider

Mandag kl. 10:00 - 23:00

Køkkenet lukker kl. 21:00

Tirsdag kl. 10:00 - 23:00

Køkkenet lukker kl. 21:00
Onsdag kl. 10:00 - 23:00

Køkkenet lukker 21:00
​Torsdag kl. 10:00 - 23:00
​Køkkenet lukker kl. 21:00
​Fredag kl. 10:00 - 24:00

Køkkenet lukker kl. 21:30
​Lørdag kl. 09:30 - 23:30
Køkkenet lukker kl. 21:00

Søndag kl. 09:30 - 22:30

Køkkenet lukker kl. 20:45

smiley

Ring til Kafé Kapers

35 25 11 20

Du kan også sende os en e-mail:

info@kafekapers.dk

Selskabs forespørgelse: event@spisestederne.dk